Sommercamp i Tromsø

Foto av: Narvik Wizards

Nord-Norge Bandyregion arrangerer gratis innebandycamp i Krokenhallen i Tromsø.

Nord-Norge Bandyregion har igjen fått midler av Gjensidigstiftelsen til å arrangere gratis sommercamp for barn og ungdom i Tromsø. Campen blir arrangert i Krokenhallen i uke 33. Først er det to dager med camp for ungdom så er det 3 dager med camp for barn. Velkommen til dager med masse innebandy og lek. Begge campene passer for gutter og jenter , aktive og nybegynnere.

Deltakerne må ta med innesko, vannflaske og matpakke til lunsj. Har du innebandykølle og innebandybriller tar du med dette, ellers er det mulighet for å låne dette. Velkommen til gratis innebandycamp i Krokenhallen uke 33!

Camp ungdom

Info: Camp for ungdom født 2005-2009

Tid: 15.-16 august (mandag og tirsdag)

Kl: 10:00-14:00 begge dager

Sted: Krokenhallen i Tromsø

Påmelding ungdomscamp: LINK

Camp barn

Info: Camp for barn født 2010-2014

Tid: 17.-19 august (onsdag, torsdag og fredag)

Kl: 10:00-14:00 alle dager

Sted: Krokenhallen i Tromsø

Påmelding barnecamp: LINK

Mer praktisk info vil komme når campene nærmer seg.