Klubbklær

Klubben har avtale med Torshov Sport. Her får man kjøpt klubbens egne klær til rabatterte priser, samt at man får prosenter på annet sportstøy som medlem i klubben.

Klubben holder drakttrøyen. Shorts og strømper må den enkelte spiller holde seg med selv. I tillegg kan spillere kjøpe klubbens overtrekksdress. Når det kjøpes overtrekksdress anbefaler vi å be om å få klubbens logo trykt på genseren og gjerne initialene til spilleren på jakke og bukse. Vi anbefaler ikke å trykke på draktnummer da det ikke er en garanti at spillerne får beholde sitt draktnummer gjennom sesongen. Torhov har logoer og bokstaver og trykker på dette.

Klubben er for tiden i en mellomfase når det gjelder merke. Klubben har tidligere hatt Puma-utstyr. Men vi har nå byttet til Select da puma ikke lengre leverte drakter i vår farge. For de som allerede har Puma shorts og sokker, så kan de brukes. Men om man må kjøpe ny, ber vi om at man velger Select. Når det gjelder strømper, så har ikke Select burgunder sokker. De som trenger sokker kan fortsatt kjøpe Puma burgunder.

Spillertrøye


Holdes av klubben

Shorts


Spillershorts Spain

Strømper

Puma sokker

Overtrekksgenser

Select Treningsgenser 1/2 zip Spain

Overtrekksbukse

Select Treningsbukse Spain